"> ');

Klantenservice                                                                            

 

Wij zijn van mening dat u als klant centraal staat en wij zien het als onze hoofdtaak om u voor en na uw aankoop zo goed mogelijk te begeleiden en van informatie te voorzien.

Hieronder vindt u aanvullende informatie over onze klantenservice

 

Bestelprocedure: U vult het bestelformulier compleet in met alle gevraagde gegevens betreffende het aan te kopen artikel. Vergeet u niet om evt. bijzondere wensen of informatie kenbaar te maken in de daarvoor bestemde invulruimte. U krijgt na volledige invulling het totaalbedrag te zien. Dit bedrag kunt u via IDEAL betalen. Na ontvangst van uw bestelling en betaling zal Niet-reanimeren de bestelling definitief gaan voortzetten. Hierna wordt deze per post naar het opgegeven adres verzonden.   

 

Betaalmogelijkheden: Wij hanteren betaling vooraf. Dit kan via een IDEAL-betaling, of via een bankoverschrijving.

 

Verzendmogelijkheden en -kosten: De verzendkosten zijn: 2,80 euro binnen Nederland en 4,50 euro voor bijv. België en andere EU-landen.

 

Retourbeleid en retourprocedure: Retourneren mag volgens Wet verkopen op Afstand binnen 7 werkdagen na levering. Dit mag onder vermelding van "Retour afzender'' op de voorkant in de originele envelop naar ons worden opgestuurd. Maar dat geldt bij ons niet voor artikelen die op verzoek van de klant zodanig bewerkt zijn, dat ze niet meer opnieuw verkocht kunnen worden. (bijvoorbeeld een niet-reanimerenpenning) De klant dient bij problemen met de aankoop dit zo spoedig mogelijk per mail te laten weten, zodat daar goede afspraken over gemaakt kunnen worden.   

 

Leveringstermijn: Voor de niet-reanimerenpenningen hanteren wij, afhankelijk van de drukte, een levertijd van ongeveer 2 weken en voor de andere artikelen enkele dagen tot een week. Tijdens feestdagen of vakantieperiode kan dit afwijken, maar dit zullen wij op onze website en het bestelformulier kenbaar maken.

 

Vragen: Mocht u vragen hebben, of er tijdens het bestellen niet uitkomen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen! U kunt ons emailen, of u kunt het contactformulier invullen en naar ons verzenden. 

Computers en internet maken het voor velen tegenwoordig vaak gemakkelijk, maar voor velen is dat niet het geval. Daarom helpen wij u graag, indien dit wat meer moeite voor u kost!

Mocht u bijzondere wensen hebben, of suggesties, dan kunt u ons dit altijd laten weten. Dit kan op een bestelformulier, maar ook via ons contactformulier, via email, of telefonisch.