"> ');

Info                                                                    

U vindt hier informatie over wie wij zijn en wat we doen.

 

Niet-reanimeren is sinds 2010 een klein internetbedrijfje, gevestigd in Anna Paulowna. Wij houden ons bezig met het personaliseren van artikelen. Momenteel maken we vooral de neutrale niet-reanimerenpenning. Om die reden hebben we in 2017 de naam veranderd in Niet-reanimeren. Wij hebben geen winkelpand, waardoor we de kosten kunnen beperken.

 

Alle penningen worden met zorg en haarscherp gegraveerd!

 

De foto's worden met een speciaal apparaat in het artikel gegraveerd. Hierbij wordt er geen materiaal verwijderd, zoals bij de meeste gravures het geval is, maar worden er minuscule deukjes m.b.v. een diamantpunt in het oppervlak aangebracht. Al deze deukjes (pixels) vormen samen de afbeelding en de lichtinval doet de rest. Daarnaast kunnen de artikelen ook worden voorzien van tekst.  

 

Onze titanium niet-reanimerenpenning wordt met behulp van een laserstraal gegraveerd. Deze methode geeft een onverslijtbare, contrastrijke gravering. Vanwege de grote hardheid van titanium is dit de beste methode.

 

Kwaliteit: Wij streven naar de hoogste kwaliteit die voor ons haalbaar is met de huidige graveerapparatuur. Dit betekent dat we kritisch (technisch) moeten kijken naar de foto's die aangeleverd worden. Hierbij kan het soms gebeuren dat bepaalde foto's zich niet optimaal lenen om te graveren.  Dit heeft te maken met de scherpte, belichting, contrast, e.d. In het algemeen zijn scherpe daglichtopnames (zonder flits) het meest geschikt om te graveren. Vermijdt grote lichte (witte) oppervlakken op de foto. Op het gegraveerde oppervlak zijn soms hele fijne lijntjes zichtbaar die ontstaan door het graveren. Dit gebeurt meestal op grote lichte vlakken. Dit is voor ons niet te voorkomen of te verhelpen. Ook zijn donkere vlakken soms niet geheel gegraveerd. U kunt vrijwel elke bestandtype naar ons sturen, maar JPG-/JPEG-bestanden is het eenvoudigst. De meeste foto's kunnen we gebruiken, maar soms vragen we onze klanten om een andere foto te sturen. Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit!